Back to overview

Fagron aandeelhouders keuren meeste stempunten goed

News 2 min read

Gereglementeerde informatie
Nazareth (België)/Rotterdam (Nederland), 8 mei 2023 – 19:00u CET

Fagron aandeelhouders keuren meeste stempunten goed

Fagron, de toonaangevende mondiale speler in farmaceutische bereidingen, hield vandaag haar jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders. De vergadering keurde de voorgelegde besluiten goed, behalve het voorstel tot goedkeuring van de vervroegde vesting in geval van een openbaar bod op of een wijziging van de controle over Fagron als voorzien in het Performance Share Plan (agendapunt 10). Deze bepaling zal derhalve uit het plan worden verwijderd.

Besluiten
De vergadering heeft onder andere Fagron’s jaarrekening en het dividendvoorstel van €0,25 over het boekjaar 2022 en het remuneratiebeleid goedgekeurd. Tevens zijn de voorgestelde benoemingen goedgekeurd.

Samenstelling Raad van Bestuur
Als gevolg van de goedgekeurde benoemingen en het terugtreden van Management Deprez BV, vertegenwoordigd door Veerle Deprez, telt de Raad van Bestuur per heden de volgende 8 leden: AHOK BV, vertegenwoordigd door Koen Hoffman (voorzitter), Rafael Padilla (CEO), Karin de Jong (CFO), Ann Desender, Els Vandecandelaere LLC, vertegenwoordigd door Els Vandecandelaere, Robert ten Hoedt, Neeraj Sharma, en Klaus Röhrig.

Vergadering en vergaderstukken
Alle vergaderdocumenten met betrekking tot de jaarlijkse algemene vergadering kunnen worden geraadpleegd op de website van Fagron. De notulen van de vergadering zullen daar ook beschikbaar komen.

Dividendkalender
De dividendkalender is als volgt:

  • Ex dividend datum: 15 mei 2023
  • Registratiedatum: 16 mei 2023
  • Betaaldatum: 17 mei 2023

Voor meer informatie
Karen Berg
Global Investor Relations Manager
Tel. +31 6 53 44 91 99
karen.berg@fagron.com 

Profiel Fagron
Fagron is een toonaangevende mondiale onderneming actief in farmaceutische bereidingen en richt zich op het leveren van gepersonaliseerde farmaceutische zorg aan ziekenhuizen, apotheken, klinieken en patiënten in meer dan 30 landen wereldwijd.

De Belgische vennootschap Fagron NV is gevestigd in Nazareth en is genoteerd aan Euronext Brussel en Euronext Amsterdam onder het ticker symbool ‘FAGR’. De operationele activiteiten van Fagron worden aangestuurd vanuit de Nederlandse vennootschap Fagron BV. Het hoofdkantoor van Fagron BV is gevestigd in Rotterdam.

Open onderstaande link voor het persbericht: 
Fagron aandeelhouders keuren meeste stempunten goed